Se bat albusurile spuma tare, se adauga apa, vanilia si zaharul in ploaie, se mai bate putin si apoi se inglobeaza pe rand albusurile. Se amesteca in
Se bat albusurile spuma tare, se adauga apa, vanilia si zaharul in ploaie, se mai bate putin si apoi se inglobeaza pe rand albusurile. Se amesteca in compozitie, cate putin, faina si praful de copt. Se obtine un aluat moale, care se toarna in forma de tort tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Cand s-a racit, se pune blatul pe un platou, se acopera cu inghetata de fragi si se orneaza cu frisca si fragi proaspeti. Alte retete de dulciuri:
Aluat frantuzesc
Tort diplomat
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii