7 albusuri se bat spuma tare cu 250 g zahar, se adauga nuca taiata, rahatul, praful de copt, stafidele si 1/2 cana faina. Se coace in tava unsa si in
7 albusuri se bat spuma tare cu 250 g zahar, se adauga nuca taiata, rahatul, praful de copt, stafidele si 1/2 cana faina.
Se coace in tava unsa si infainata cam 30 minute la foc potrivit.
Crema: din cele 7 galbenusuri si inca doua oua intregi, 15 linguri zahar, doua linguri cacao se amesteca bine si se fierb la foc incet amestecind continuu.
Rece, se amesteca cu 300 gr. unt.
Asamblarea: se pune pe o foaie Lica o parte din crema, apoi se pune blatul de albusuri, din nou crema si cealalalta foaie Lica.
Se taie in patratele de dimensiunile dorite si se serveste. Se pastreaza la rece.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii