Se amesteca untul cu zaharul si cu ouale, iar in final se adauga branza si faina amestecata cu praful de copt. Se razuieste coaja de la grapefruit si
Se amesteca untul cu zaharul si cu ouale, iar in final se adauga branza si faina amestecata cu praful de copt. Se razuieste coaja de la grapefruit si lamaie in aluatul astfel obtinut. 3/4 din pulpa de grapefruit se curata bine de coaja si se adauga in cuburi in aluat. Aluatul se pune intr-o forma de torta cu diamentrul de circa 25 de cm si se coace la foc potrivit pt circa 35-40 de min sau pana e copt. 1/4 din pulpa de grapefruit ramasa se stoarce de zeama si se amesteca (zeama) cu zeama de la lamaie. Acestea se amesteca bine cu 2-3 linguri de zahar si se face un sirop care se da in clocot pe foc. Cand tortul e gata, se scoate din forma si se insiropeaza, dar cu atentie pentru a nu il inmuia prea tare.
Se poate acoperi cu zahar pudra sau cu cacao pentru ornament.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDaca va plac dovleceii eu zic sa profitati de ei cat mai sunt pe piata si sunt si ieftini. Am ales de aceasta data sa ii...
Dovlecei umpluti cu branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii