Se amesteca untul cu zaharul si cu ouale, iar in final se adauga branza si faina amestecata cu praful de copt. Se razuieste coaja de la grapefruit si
Se amesteca untul cu zaharul si cu ouale, iar in final se adauga branza si faina amestecata cu praful de copt. Se razuieste coaja de la grapefruit si lamaie in aluatul astfel obtinut. 3/4 din pulpa de grapefruit se curata bine de coaja si se adauga in cuburi in aluat. Aluatul se pune intr-o forma de torta cu diamentrul de circa 25 de cm si se coace la foc potrivit pt circa 35-40 de min sau pana e copt. 1/4 din pulpa de grapefruit ramasa se stoarce de zeama si se amesteca (zeama) cu zeama de la lamaie. Acestea se amesteca bine cu 2-3 linguri de zahar si se face un sirop care se da in clocot pe foc. Cand tortul e gata, se scoate din forma si se insiropeaza, dar cu atentie pentru a nu il inmuia prea tare.
Se poate acoperi cu zahar pudra sau cu cacao pentru ornament.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseA fost un tort simplu dar deosebit de gustos, asta a dovedit-o şi faptul că a dispărut rapid de pe platou. A fost o...
Tort cu crema de branza si jeleu din vin rosuDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii