1. Pe hartie de copt se deseneaza 3 cercuri (Ø 28 cm); se intoarce hartia pe dos se se asaza pe tavi. 2. Se topeste ciocolata la foc moale si se in
1. Pe hartie de copt se deseneaza 3 cercuri (Ø 28 cm); se intoarce hartia pe dos se se asaza pe tavi.
2. Se topeste ciocolata la foc moale si se inglobeaza amestecul de nuci.
3. Compozitia se asaza pe hartia de copt pregatita, sub forma de cercuri.
4. Se dau blaturile la frigider cca 2 ore.
5.Se inmoaie gelatina. Se curata capsunile si se taie cubuletele 2/3 din cantitate.
6. Se amesteca iaurtul cu branza, zahar, suc si coaja rasa de lamaie.
7. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in crema de branza. Se inglobeaza si frisca batuta.
8. In 2/3 din cantitatea de crema se inglobeaza bucatile de capsuni.
9. Pe un platou se asaza un blat de ciocolata; deasupra se asaza 1/2 din crema de capsuni si al doilea blat.
10. Se continua cu restul de crema de capsuni si ultimul blat.
11. Crema pusa deoparte se asaza in mijlocul tortului si se da la frigider cca 2 ore.
12. Inainte de servire, se orneaza tortul cu restul de capsuni si se pudreaza cu zahar.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoCum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii