1. Pe hartie de copt se deseneaza 3 cercuri (Ø 28 cm); se intoarce hartia pe dos se se asaza pe tavi. 2. Se topeste ciocolata la foc moale si se in
1. Pe hartie de copt se deseneaza 3 cercuri (Ø 28 cm); se intoarce hartia pe dos se se asaza pe tavi.
2. Se topeste ciocolata la foc moale si se inglobeaza amestecul de nuci.
3. Compozitia se asaza pe hartia de copt pregatita, sub forma de cercuri.
4. Se dau blaturile la frigider cca 2 ore.
5.Se inmoaie gelatina. Se curata capsunile si se taie cubuletele 2/3 din cantitate.
6. Se amesteca iaurtul cu branza, zahar, suc si coaja rasa de lamaie.
7. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in crema de branza. Se inglobeaza si frisca batuta.
8. In 2/3 din cantitatea de crema se inglobeaza bucatile de capsuni.
9. Pe un platou se asaza un blat de ciocolata; deasupra se asaza 1/2 din crema de capsuni si al doilea blat.
10. Se continua cu restul de crema de capsuni si ultimul blat.
11. Crema pusa deoparte se asaza in mijlocul tortului si se da la frigider cca 2 ore.
12. Inainte de servire, se orneaza tortul cu restul de capsuni si se pudreaza cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii