Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane, se amesteca s
Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane, se amesteca si se toarna totul intr-o
forma in strat de 1 cm grosime.
Dupa coacere si racire se taie blatul in doua si se stropeste cu rom. Se umple cu frisca pralinata, adica frisca batuta, indulcita si vanilata se amesteca
usor cu pralineul (nugaua, alunele caramelizate in zahar si pisate).
Se orneaza totul cu frisca si cu beteala de zahar ars.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Deliciu cu visine si bezea
Prajitura cu rom si visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii