Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane, se amesteca s
Se bat ouale cu zaharul pe coltul masinii sau la foc mic si cand compozitia sta pe tel consistent se adauga faina si piureul de castane, se amesteca si se toarna totul intr-o
forma in strat de 1 cm grosime.
Dupa coacere si racire se taie blatul in doua si se stropeste cu rom. Se umple cu frisca pralinata, adica frisca batuta, indulcita si vanilata se amesteca
usor cu pralineul (nugaua, alunele caramelizate in zahar si pisate).
Se orneaza totul cu frisca si cu beteala de zahar ars.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Deliciu cu visine si bezea
Prajitura cu rom si visine
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese O data ce m-am invatat cu micutul acesta negru numit Crock Pot imi place sa gatesc mereu cu el . De data aceasta...
Ciorba taraneasca de pui la slow cooker Crock Pot
Comentarii