Prepararea tortului Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, putina scortisoara, castanele fiert
Prepararea tortului
Se freaca bine zaharul cu galbenusurile. Se amesteca usor cu pesmetul, putina scortisoara, castanele fierte bine, curatate si taiate fin. Se adauga spuma tare a albusurilor. Compozitia se coace incet, in forma de tort unsa cu unt, timp de 3/4 ora.
Se garniseste cu frisca si fructe din dulceata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii