Se prepara budinca din 800 ml lapte, zaharul necesar, si se lasa sa se raceasca putin (trebuie sa fie calda, NU fierbinte, cand se intinde pe blat). F
Se prepara budinca din 800 ml lapte, zaharul necesar, si se lasa sa se raceasca putin (trebuie sa fie calda, NU fierbinte, cand se intinde pe blat). Frisca se face conform instructiunilor de pe ambalaj (200 ml lapte, restul de zahar, intaritorul de frisca si se omogenizeaza). Se curata bananele si se taie rondele. Ananasul din compot se taie bucatele de dimensiune potrivita. Portocala se curata de coaja si se taie cubulete. Prima foaie de blat se insiropeaza cu 2-3 lingurite compot de ananas, apoi se adauga jumatate din cantitatea de budinca si se presara bucatile de ananas. Se aseaza urmatorul blat, se umezeste cu cateva lingurite de compot de ananas, se toarna restul de budinca, se pun rondelele de banane. Ultimul blat se insiropeaza cu compot de ananas si deasupra se toarna frisca preparata in prealabil.
Se orneaza cu bucatile de portocale si se lasa la racit
Alte retete de tort recomandate:
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii