Se unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara
Se unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara si nucsoara. Compozitia se asaza in forma, se niveleaza si se asaza in frigider. Se inmoaie gelatina. Se separa ouale. Galbenusurile se bat in bain-marie impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilat, suc si coaja de lamaie. Se dizolva inautru gelatina si se amesteca bine. Se amesteca branza de vaci pana ce devine cremoasa, apoi se inglobeaza in crema calda si se lasa sa se raceasaca. Se inglobeaza apoi, alternativ, albusul batut si 250 ml. frisca batuta. Se asaza crema peste blat si se da la rece 4 ore. Tortul se acopera cu gramajoare se frisca si cu felii de kiwi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii