Gelatina se inmoaie in apa rece. Smantana degresata cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si coaja, se amesteca bine. Se stoarce gelatina si se
Gelatina se inmoaie in apa rece. Smantana degresata cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si coaja, se amesteca bine. Se stoarce gelatina si se pune la foc mic sa se topeasca si se toarna peste crema cu grija. (Nu tot dintr-odata). Se bate frisca tare si se amesteca cu crema.
Blatul se taie in doua felii si fiecare jumatate se stropeste cu 3 linguri de Sherry. Se ia o forma de tort, se pune partea de jos a tortului, se intinde crema peste el, iar apoi se pune a doua jumatate a tortului si se tine cam 3 ore in frigider. Apoi se desface forma de tort si se ia inelul jos. Se bate frisca tare cu praful de intarit si se orneaza tortul cu ea. Se presara zahar praf peste tort, iar in fiecare trandafiras de frisca se pune cate o felie de lamaie si o frunzulita de menta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii