Gelatina se inmoaie in apa rece. Smantana degresata cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si coaja, se amesteca bine. Se stoarce gelatina si se
Gelatina se inmoaie in apa rece. Smantana degresata cu zaharul, zaharul vanilat, sucul de lamaie si coaja, se amesteca bine. Se stoarce gelatina si se pune la foc mic sa se topeasca si se toarna peste crema cu grija. (Nu tot dintr-odata). Se bate frisca tare si se amesteca cu crema.
Blatul se taie in doua felii si fiecare jumatate se stropeste cu 3 linguri de Sherry. Se ia o forma de tort, se pune partea de jos a tortului, se intinde crema peste el, iar apoi se pune a doua jumatate a tortului si se tine cam 3 ore in frigider. Apoi se desface forma de tort si se ia inelul jos. Se bate frisca tare cu praful de intarit si se orneaza tortul cu ea. Se presara zahar praf peste tort, iar in fiecare trandafiras de frisca se pune cate o felie de lamaie si o frunzulita de menta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii