blat: se bat albusurile spuma,se bat apoi cu zaharul si se adauga pe rand galbenusele,faina,praful de copt si coaja de lamaie rasa. Se coace intr-o ta
blat: se bat albusurile spuma,se bat apoi cu zaharul si se adauga pe rand galbenusele,faina,praful de copt si coaja de lamaie rasa. Se coace intr-o tava tapetata.
crema: se amesteca intr-o cratita zaharul cu galbenusul si 1 ou,apoi se adauga apa,sucul si coaja de lamaie si amidonul. Se fierbe la foc potrivit amestecand cu telul pana se ingroasa. Se ia de pe foc.
sirop:se fierb toate ingredientele.
asamblare: se taie blatul in 2 ,se insiropeaza si se umple cu crema.
Se poate decora cu zahar pudra si felii de lamaie sau frisca.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii