Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, faina cu pesmetul si la sfarsit albusurile spuma. Se imbraca o forma de tort cu
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, faina cu pesmetul si la sfarsit albusurile spuma. Se imbraca o forma de tort cu hartie pergament, bine unsa cu margarina, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit. Separat, se amesteca intr-un vas, zaharul, galbeusruile de ou, faina si sucul de portocale. Se lasa la foc mic pana se ingroasa compozitia, apoi se da deoparte. Margarina se freaca spuma, se amesteca cu coaja de portocale, apoi se adauga putin cate putin la crema racita. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se taie blatul in doua foi, iar restul se intinde deasupra.
Se garniseste cu felii de portocale si frisca, dupa preferinta si gustul fiecaruia. Alte retete de dulciuri:
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort cu zmeura
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii