Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, faina cu pesmetul si la sfarsit albusurile spuma. Se imbraca o forma de tort cu
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se adauga coaja de lamaie, faina cu pesmetul si la sfarsit albusurile spuma. Se imbraca o forma de tort cu hartie pergament, bine unsa cu margarina, se toarna compozitia si se coace la foc potrivit. Separat, se amesteca intr-un vas, zaharul, galbeusruile de ou, faina si sucul de portocale. Se lasa la foc mic pana se ingroasa compozitia, apoi se da deoparte. Margarina se freaca spuma, se amesteca cu coaja de portocale, apoi se adauga putin cate putin la crema racita. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se taie blatul in doua foi, iar restul se intinde deasupra.
Se garniseste cu felii de portocale si frisca, dupa preferinta si gustul fiecaruia. Alte retete de dulciuri:
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort cu zmeura
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii