Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful d
Batem spuma galbenusurile cu fructoza, continutul batonului de vanilie si 4 lingui de apa calduta, batem spuma albusurile. Amestecam faina cu praful de copt, intaritorul alimentar, praful de cacao si albusurile, le incorporam incet in crema galbena. Coacem aluatul intr-o forma de tort cu inel. Intre timp amestecam branza sfaramata cu 3 linguri de suc de visine, adaugam intaritorul de frisca, fructoza, continutul batonului de vanilie si frisca batuta tare. Dupa racire taiem aluatul in 3 foi. Pe prima foaie ungem 1/3 din crema de branza si gem. Acoperim cu a doua foaie, o ungem cu gem, presaram cu visinele scurse, ungem cu crema de branza si acoperim cu a treia foaie. Cu restul cremei ungem deasupra si pe margini. Decoram cu visinele ramase si fulgii de ciocolata.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tort cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii