Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar
Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar si 20 g zahar vanilat si il lasam sa se raceasca. Diluam 2 linguri de gelatina in 1,5 dl apa, apoi fierbem. Batem o spauma tare din 2 pahare de frisca. In compozitia de oua amestecam gelatina, frisca si o punem pe blat.
Alte retete dulciuri recomandate
Crema
Tiramisu
Diplomat
prajitura cu visine
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii