Tortul diplomat cu fructe proaspete este rapid si delicios, dar mai ales foarte usor de preparat. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.
Ouale se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Se pun pe baie de aburi pana capata consistenta unei smantani. Se lasa la racit.
Frisca se bate bine si se amesteca cu crema de oua. Se adauga fructe taiate cubulete.
Intr-un vas rotund se asaza piscoturile pe fund, se toarna amestecul de frisca, fructe, crema de oua. Se decoreaza cu fructe.
Se tine la rece cateva ore inainte de servire.
Tortul diplomat se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii