Tortul diplomat cu fructe proaspete este rapid si delicios, dar mai ales foarte usor de preparat. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.
Ouale se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Se pun pe baie de aburi pana capata consistenta unei smantani. Se lasa la racit.
Frisca se bate bine si se amesteca cu crema de oua. Se adauga fructe taiate cubulete.
Intr-un vas rotund se asaza piscoturile pe fund, se toarna amestecul de frisca, fructe, crema de oua. Se decoreaza cu fructe.
Se tine la rece cateva ore inainte de servire.
Tortul diplomat se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii