Se freaca untul cu zaharul si 3 galbenusuri. Se adauga apoi, incetul cu incetul, faina si laptele. La urma se pun cele 3 albusuri batute spuma. Se coa
Se freaca untul cu zaharul si 3 galbenusuri. Se adauga apoi, incetul cu incetul, faina si laptele. La urma se pun cele 3 albusuri batute spuma. Se coace la cuptor intr-o forma unsa cu unt. Se glaseaza dupa placere.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteO combinatie care mie imi place tare mult, cea de ciocolata si menta...
Negresa cu mentaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii