Blatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de oua batute bine singure ca sa cre
Blatul. Se amesteca un ou cu apa rece, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga faina, praful de copt, restul de oua batute bine singure ca sa creasca si untul.
Blatul se coace 30-40 min. Rece se taie orizontal in 2-3 felii.
Crema. Praful de budinca se dizolva cu putina apa si cu galbenusul adaugat. Se tine totul pe foc apoi se raceste. Se adauga margarina, zaharul, zaharul vanilat, putina coaja rasa si zeama de la o portocala. Se inglobeaza totul pe foc. Se raceste.
Siropul. Se fierbe putin zaharul cu apa. Compozitiei racite se adauga zeama de portocale.
Feliile de blat se insiropeaza, apoi se ung cu crema. Tortul se unge si pe deasupra cu crema si si se garniseste cu felii de mandarine si bucatele de migdale.
Pofta buna!
Alte torturi recomandate
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadosupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv AuricaO supa crema gustoasa cremoasa si care merge foart bine acum, in zilele reci de iarna. Eu am pregatit-o in perioada postului...
Supa crema de dovleacDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii