Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte crema in doua. Se topeste
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se incorporeaza in galbenusuri untul, cate putin, si visinata. Se imparte crema in doua. Se topeste in cuptor ciocolata amaruie cu 2 linguri de apa calda si se amesteca cu jumatate din cantitatea de crema. Se topeste ciocolata cu lapte cu 2 linguri de apa calda si se inglobeaza in cealalta jumatate de crema. Se tapeteaza cu folie de aluminiu forma de tort si se pune pe fund un strat de piscoturi inmuiate in esenfa de cafea. Se pune apoi un strat de crema cu ciocolata amaruie, Se continua cu un rand de piscoturi inmuiate si un strat de crema cu ciocolata cu lapte. Se termina cu un rand de piscoturi. Se lasa tortul la rece 3 ore. Se orneaza cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Prajitura cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii