Tort rapid cu fructe de padure

Pentru tortul rapid cu fructe de padure intr-un bol punem fructele de padure, zaharul, 100g lichior si bagam in cuptorul cu microunde pt cca 2 minute.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Tort rapid cu fructe de padure

Ingrediente

  • 400g mix fructe de padure congelate
  • 1 litru frisca lichida
  • 200g lichior de visine
  • 1 litru suc fructe de padure
  • 100g zahar pudra
  • 400g piscoturi

Mod de preparare

Pentru tortul rapid cu fructe de padure intr-un bol punem fructele de padure, zaharul, 100g lichior si bagam in cuptorul cu microunde pt cca 2 minute (sau pana se topeste zaharul si se dezgheata un pic fructele). Intre timp luam alt bol punem frisca, 100g lichior si batem pana la omogenizare (nu foarte mult pt ca se poate taia). Separat amestecam sucul din fructe de padure cu zeama lasata de la fructe si incepem asamblarea tortului.Luam cate 2 piscoturi le tinemm cca 10 sec in sucul de fructe, dupa care aranjam un strat in forma de tort care dorim sa o dam. Asezam primul strat de piscoturi,al doilea strat punem fructele,alegeti-le pe cele mai mari(ajuta la taierea tortului),iar la al treilea strat punem frisca,dupa aceea punem iar piscoturi,restul de fructe si ultimul strat frisca. Avem grija sa oprim si pt ornat. Tortul se da la frigider pana a doua zi sau minim 2 ore.Puteti sa bateti doar 7-800g frisca cu lichior,iar restul sa opriti pentru cand ornati tortul dupa preferinte.








 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori