Toate ingredientele pentru blat se pun in robot si se amesteca bine. Se toarna compozitia in tava de tort pregatita cu hartie de copt si se da la cupt
Toate ingredientele pentru blat se pun in robot si se amesteca bine.
Se toarna compozitia in tava de tort pregatita cu hartie de copt si se da la cuptor.
Se coace 45min la 180 grade apoi se lasa sa se raceasca.
Daca se foloseste compot de pere, se storc fructele de sucul in care stau si se masoara 250ml suc.
Cu restul se suc se insiropeaza blatul si se aseaza deasupra jumatatile de para.
Daca se folosesc fructe proaspete se oparesc, se decojesc, se scot samburii si se aseaza fructele pe blatul insiropat.
Se pregateste glazura de tort conforminstructiunilor de pe plic si se toarna deasupra.
Se decoreaza dupa imaginatie cu frisca sau ciocolata rasa.
eu am pus putina frisca pe margine.se da la rece pina in momentul servirii.
Reteta Tort simplu cu pere a fost propusa de s_tana
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoara......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii