Briose cu legume

1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica. 2. Presara faina amestecata cu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 70 g branza de vaci
  • 70 g cascaval
  • 75 g iaurt
  • jumatate ardei gras
  • jumatate dovlecel
  • 30 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

1. Bate bine oul cu laptele, 2 linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul dat pe razatoarea mica.

2. Presara faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.

3. Amesteca usor, dupa care adauga ardeiul si dovlecelul taiate cubulete.

4. Unge formele de briose cu unt si tapeteaza-le cu faina sau hartii speciale pentru briose.

5. Umple formele pana la jumatate si coace briosele cam 25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc