Cartofi la cuptor in doua culori

1. Se taie cartofii in cubulete si se spala. 2. Intr-un vas de Jena uns cu margarina sau unt se pun cartofii, se stropesc cu ulei, se amesteca si pune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi obisnuiti
  • 2 cartofi dulci
  • 50 ml ulei
  • o lingura de margarina sau unt
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Se taie cartofii in cubulete si se spala.

2. Intr-un vas de Jena uns cu margarina sau unt se pun cartofii, se stropesc cu ulei, se amesteca si punem apa cat sa-i acopere, apoi asezam capacul si ii dam la cuptor.

3. Dupa 30 minute , se ia capacul si se amesteca, se pune sare si se dau la cuptor fara capac pentru 20 minute.
Se servesc calzi cu patrunjel verde, sau ca si garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci