Cartofi noi umpluti este o reteta simpla de sezon. Pentru aceasta reteta cu cartfoi aveti nevoie de o jumatate de kg de cartofi noi.
Cartofi noi umpluti se pregatest foarte rapid, astfel ca pot fi o cina delicioasa sau chiar si o masa de pranz pentru cei care nu aveti mult timp la dispozitie.
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert, se lasa sa se raceasca un pic ,se curata de coaja si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul cu grija sa nu se rupa cartoful,ramanand ca niste barcute.
Umplutura se pregateste astfel: Se toaca ceapa si pieptul de pui.Batem oul si il adaugam peste ceapa si pieptul de pui, punem branza rasa, miezul de cartofi, lingura de smantana, sare, piper si busuioc uscat dupa gust, omogenizam compozitia si umplem cartofii. Ungem un vas de yena cu putin ulei, adaugam o ceasca de apa, asezam cartofii, peste care adaugam cascaval ras si cateva masline pentru decor. Vasul cu cartfoii noi umpluti se da la cuptor pentru 30 minute pana se rumenesc frumos cartofii.
Cartofii noi umpluti se servesc reci sau calzi cu smantana si patrunjel!
Alte retete cu cartofi:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii