Cartofi noi umpluti este o reteta simpla de sezon. Pentru aceasta reteta cu cartfoi aveti nevoie de o jumatate de kg de cartofi noi.
Cartofi noi umpluti se pregatest foarte rapid, astfel ca pot fi o cina delicioasa sau chiar si o masa de pranz pentru cei care nu aveti mult timp la dispozitie.
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert, se lasa sa se raceasca un pic ,se curata de coaja si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul cu grija sa nu se rupa cartoful,ramanand ca niste barcute.
Umplutura se pregateste astfel: Se toaca ceapa si pieptul de pui.Batem oul si il adaugam peste ceapa si pieptul de pui, punem branza rasa, miezul de cartofi, lingura de smantana, sare, piper si busuioc uscat dupa gust, omogenizam compozitia si umplem cartofii. Ungem un vas de yena cu putin ulei, adaugam o ceasca de apa, asezam cartofii, peste care adaugam cascaval ras si cateva masline pentru decor. Vasul cu cartfoii noi umpluti se da la cuptor pentru 30 minute pana se rumenesc frumos cartofii.
Cartofii noi umpluti se servesc reci sau calzi cu smantana si patrunjel!
Alte retete cu cartofi:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii