Cartofi noi umpluti este o reteta simpla de sezon. Pentru aceasta reteta cu cartfoi aveti nevoie de o jumatate de kg de cartofi noi.
Cartofi noi umpluti se pregatest foarte rapid, astfel ca pot fi o cina delicioasa sau chiar si o masa de pranz pentru cei care nu aveti mult timp la dispozitie.
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert, se lasa sa se raceasca un pic ,se curata de coaja si se taie in jumatati. Cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul cu grija sa nu se rupa cartoful,ramanand ca niste barcute.
Umplutura se pregateste astfel: Se toaca ceapa si pieptul de pui.Batem oul si il adaugam peste ceapa si pieptul de pui, punem branza rasa, miezul de cartofi, lingura de smantana, sare, piper si busuioc uscat dupa gust, omogenizam compozitia si umplem cartofii. Ungem un vas de yena cu putin ulei, adaugam o ceasca de apa, asezam cartofii, peste care adaugam cascaval ras si cateva masline pentru decor. Vasul cu cartfoii noi umpluti se da la cuptor pentru 30 minute pana se rumenesc frumos cartofii.
Cartofii noi umpluti se servesc reci sau calzi cu smantana si patrunjel!
Alte retete cu cartofi:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii