Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Pentru a face acest aperitv deosebit aveti nevoie de rosii, castraveti si crema de branza.
Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Musafirii vostri si adultii si copii vor fi cu siguranta incantati de aceasta creatie.
Taiati partea superipoada a rosiilor astfel incat sa aveti un capacel. Goliti apoi rosiile de miez si umpleti cu crema de branza. Folosindu-va de albusul unui ou fiert faceti niste toarte pentru cescutele din rosii. Pentru si mai mult efect faceti aburii din fasiute de castravete. Farfurioare cestii poate deveni capacelul de rosie pe care l-ati taiat chiar la inceput.
Cescutele cu crema de branza se servesc ca si aperitiv la orice masa festiva.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii