Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Pentru a face acest aperitv deosebit aveti nevoie de rosii, castraveti si crema de branza.
Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Musafirii vostri si adultii si copii vor fi cu siguranta incantati de aceasta creatie.
Taiati partea superipoada a rosiilor astfel incat sa aveti un capacel. Goliti apoi rosiile de miez si umpleti cu crema de branza. Folosindu-va de albusul unui ou fiert faceti niste toarte pentru cescutele din rosii. Pentru si mai mult efect faceti aburii din fasiute de castravete. Farfurioare cestii poate deveni capacelul de rosie pe care l-ati taiat chiar la inceput.
Cescutele cu crema de branza se servesc ca si aperitiv la orice masa festiva.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii