Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Pentru a face acest aperitv deosebit aveti nevoie de rosii, castraveti si crema de branza.
Cescute cu crema de branza este un aperitiv cu branza deosebit. Musafirii vostri si adultii si copii vor fi cu siguranta incantati de aceasta creatie.
Taiati partea superipoada a rosiilor astfel incat sa aveti un capacel. Goliti apoi rosiile de miez si umpleti cu crema de branza. Folosindu-va de albusul unui ou fiert faceti niste toarte pentru cescutele din rosii. Pentru si mai mult efect faceti aburii din fasiute de castravete. Farfurioare cestii poate deveni capacelul de rosie pe care l-ati taiat chiar la inceput.
Cescutele cu crema de branza se servesc ca si aperitiv la orice masa festiva.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii