Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit. Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender. Se adauga pesmet.
Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit.
Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender.
Se adauga pesmet.
Se pune apa la fiert cu putina sare si cand incepe sa fiarba se adauga chiftele formate.
Se lasa la fiert la foc mic pana cand se ridica la suprafata, aproximativ 2-3 min, apoi se scot intr-un castron.
Se tapeteaza tava de la cuptor cu hartie de copt, peste chiftele din catron se adauga 1 lingura de ulei si se pun la cuptor la grill.
Se lasa la foc mediu pana cand chiftelele se rumenesc.
Chiftelele de curcan se servesc calde alaturi de garnitura preferata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii