Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit. Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender. Se adauga pesmet.
Chiftelele de curcan la cuptor sunt delicioase si usor de pregatit.
Toate ingredientele in afara de pesmet se mixeaza la robot/blender.
Se adauga pesmet.
Se pune apa la fiert cu putina sare si cand incepe sa fiarba se adauga chiftele formate.
Se lasa la fiert la foc mic pana cand se ridica la suprafata, aproximativ 2-3 min, apoi se scot intr-un castron.
Se tapeteaza tava de la cuptor cu hartie de copt, peste chiftele din catron se adauga 1 lingura de ulei si se pun la cuptor la grill.
Se lasa la foc mediu pana cand chiftelele se rumenesc.
Chiftelele de curcan se servesc calde alaturi de garnitura preferata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii