Curatati dovleceii de coaja si taiati-i in rondele cu grosimea de 2 cm. Fierbeti-i 3 minute in apa cu sare si apoi strecurati-i. Asezati-i intr-o tav
Curatati dovleceii de coaja si taiati-i in rondele cu grosimea de 2 cm. Fierbeti-i 3 minute in apa cu sare si apoi strecurati-i. Asezati-i intr-o tava unsa cu unt si puneti-i la cuptor, la foc potrivit. Dupa 10 minute, turnati peste dovlecei un sos format din smantana amestecata cu faina, telemeaua rasa si putina sare, daca mai este necesara. Lasati tava la cuptor cel putin 20 minute sau pana cand preparatul se rumeneste.
Inainte de servire, presarati marar taiat marunt pe deasupra.
Alte retete:
Mancare de mazare Cartofi la cuptor Placinta cu dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii