Fasole cu viermi pentru Halloween

Fasole cu viermi pentru Halloween este o reteta inedita pe care o puteti face de halloween, dar si cu alte ocazii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fasole cu viermi pentru Halloween

Ingrediente

  • 500 g fasole neagra
  • uscata
  • 2-3 cepe
  • 2 morcovi
  • 500 gr. rosii
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • ulei
  • boia dulce de ardei
  • piper
  • 3 cremvusti

Mod de preparare

Fasole cu viermi pentru Halloween este o reteta inedita pe care o puteti face de halloween, dar si cu alte ocazii. Fasolea uscata, pentru a fierbe mai repede, se lasa in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert, iar dupa ce a fiert se scurge apa.
Fasolea se fierbe cu un morcov si o ceapa pentru a-i da gust. Separat se caleste ceapa, morcovii, se toaca marunt si se calesc in ulei incins, se adauga sare, piper, boia de ardei dulce, patrunjelul tocat fin. Dupa ce ceapa s-a rumenit, se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Se mai lasa 5-10 minute sa fiarba. Dupa ce s-au fiert morcovii, se adauga amesteca cu fasolea fiarta scursa de apa. Dupa ce totul a fiert bine (5-10 min) potriviti de sare, daca mai este cazul mai adaugati si o jumatate de pahar de apa, asta daca sosul a scazut prea mult.
Separat se fierb 4 -5 cremvusti care se taie pe lung in 2-3 fasii. Acestia se aseaza peste mancarea de fasole ca si cum ar fi viermi.


Fasole cu viermi pentru Halloween se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia