1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele. 2. Separat se bat ouale cu praf de sare si
1. Se spala bine carnea iar apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce este fiarta se taie in bucatele.
2. Separat se bat ouale cu praf de sare si piper. Se adauga laptele si branza telemea rasa.
3. Intr-o tigaie, se topeste untul si se toarna amestecul de oua.
4. Se presara deasupra cubuletele de carne si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor.
Se pune compozitia intre felii de paine ce pot fi taiate in forma de animale
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii