Humus reţetă. Humusul este mai gustos dupa cateva ore dupa ce au fost amestecate ingredientele. Se tine la frigider. Se lasa peste seara boabele de naut in apa. Se
Humusul este mai gustos dupa cateva ore dupa ce au fost amestecate ingredientele. Se tine la frigider. Se lasa peste seara boabele de naut in apa. Se fierb in mai multe ape. Se pun in blender boabele de naut dupa ce au fost bine fierte. Se adauga: zeama de lamaie, tahini (pasta concentrata de susan), uleiul de masline
Se serveste cu lipii sau paine prajita. Sursa acestei retete este site-ul retetebebelusi.ro
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii