Medalion de legume

Medalioanele de legume sunt delicioase. Aceasta reteta cu legume se prepara usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Medalion de legume

Ingrediente

  • 300g broccoli
  • 1 ceapa
  • 15ml ulei
  • 2 linguri de unt
  • 60g mozzarella
  • 120g cartofi
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper si alte condimente la alegere

Mod de preparare

Medalioanele de legume sunt delicioase. Aceasta reteta cu legume se prepara usor. Cartofii se fierb pana se inmoaie, broccoli se fierbe 10 min iar ceapa se caleste usor in unt. Se pun toate ingredientele la robot si se formeaza o pasta. Aici este alegerea fiecaruia, le puteti pasa si la furculita daca va plac bucatile mai mari

Se adauga sare, piper, mozzarella taiata marunt sau rasa. Se ung forme cu unt, de preferinta forme care stiti ca nu se lipesc si se aseaza compozitia.

Preincalzim cuptorul la 190 grade si lasam la copt pentru aproximativ 30min pana cand se rumenesc usor. Le puteti lasa si mai mult daca va plac mai arse.


Medalioanele de legume se servesc drept garnitura, noi le-am servit alaturi de ciocanele de pui in sos de catina si salata de sfecla rosie cu hrean. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar mancare-bebe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori