Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia copiilor. Pentru oite va trebuie doar branza topita si masline negre.
Oita din branza topita este foarte gustoasa si cu siguranta va atrage atentia tuturor oaspetilor. Se umezesc mainile si se formeaza corpul oitei.
Nu trebuie modificata cu mult forma, mai mult trebuie rotunjita.
Pentru cap am folosit o maslina neagra la care am adaugat urechiuse tot din bucatele de masline in taieturi facute in maslina intreaga.
Ochii sunt facuti din branza topita si masline, iar piciorusele din bucati de masline.
Oita din branza topita se serveste ca atare cu salata de rosii si paine prajita.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii