Oul cu branza este un mic dejun simplu, sanatos si delicios. Se pune untul la incalzit, se sparge oul si se pune in tigaie, dupa ce a inceput sa se coaguleze se pune felia de branza.
Oul cu branza este un mic dejun simplu, sanatos si delicios. Se pune untul la incalzit, se sparge oul si se pune in tigaie, dupa ce a inceput sa se coaguleze se pune felia de branza peste si se intoarc Se lasa sa se prajeasca putin.
Se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii