Oul cu branza este un mic dejun simplu, sanatos si delicios. Se pune untul la incalzit, se sparge oul si se pune in tigaie, dupa ce a inceput sa se coaguleze se pune felia de branza.
Oul cu branza este un mic dejun simplu, sanatos si delicios. Se pune untul la incalzit, se sparge oul si se pune in tigaie, dupa ce a inceput sa se coaguleze se pune felia de branza peste si se intoarc Se lasa sa se prajeasca putin.
Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii