Oua soricei

Oua soricei este un aperitiv rapid si haios. Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja. Cu ajutorul unui cutit se fac gauri mici pentru ochi, nas si urechi.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Oua soricei

Ingrediente

  • oua
  • piper negru boabe
  • cascaval

Mod de preparare

Ouale soricei este un aperitiv rapid si haios. Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja. Cu ajutorul unui cutit se fac gauri mici pentru ochi, nas si urechi. Ochii si nasul se realizeaza cu ajutorul boabelor de piper negru. Din cascaval se realizeaza urechile si codita. Ouale soricei sunt indragite de copii.


Ouale soricei se servesc reci.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori