Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de o conserva de peste si o conserva de pateu.
Oua umplute cu crema de peste este un delicios apertiv. Pentru aceasta reteta de aperitiv se fierb ouale tari, apoi se scot galbenusurile fara sa se rupa albusurile. Separat se amesteca galbenusurile cu pateul, pestele, mustarul, sarea, piperul si untul. Dupa ce s-a facut crema se monteaza in albusurile ramase.
Oua umplute cu crema de peste se servesc cu paine proaspata si salata.
Alte retete de aperitiv recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii