Paianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri.
Paianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri. Aveti nevoie de masline negre, cele mai mari sunt mai utile, intrucat se pot taia mai usor. Se scoate samburele de la o maslina si una dintre jumatati devine corpul paianjenului. Dintr-o alta maslina (sau mai multe daca nu va reuseste din prima) se fac picioarele. Se asambleaza si e gata de speriat cineva.
Paianjenul din masline il puneti pe o felie de paine unsa cu crema de branza.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii