Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori.
Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori. Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.
Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.
Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.
Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo!
Pinguini sunt perfecti pentru ziua de nastere a copiilor.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii