Pinguini

Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Pinguini

Ingrediente

  • 18 masline negre jumbo
  • 18 masline negre mici
  • 1 morcov
  • 1 tub de crema de branza sau orice fel de pasta de branza sau cream cheese
  • 18 scobitori

Mod de preparare

Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori. Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.
Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.
Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.
Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo!


Pinguini sunt perfecti pentru ziua de nastere a copiilor.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori