1. Se pun caisele impreuna cu marul intr-o tigaie impreuna cu sucul de mere sau apa. 2. Se adauga batonul de vanilie taiat pe lung, iar apoi se fierb
1. Se pun caisele impreuna cu marul intr-o tigaie impreuna cu sucul de mere sau apa.
2. Se adauga batonul de vanilie taiat pe lung, iar apoi se fierb la foc mic, 3-4 minute.
3. Se adauga para si se mai fierbe aproximativ 2 minute.
4. Dupa ce sunt fierte, fructele se pun in blender si se fac piure.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii