Piure de caise, mere pere si vanilie

1. Se pun caisele impreuna cu marul intr-o tigaie impreuna cu sucul de mere sau apa. 2. Se adauga batonul de vanilie taiat pe lung, iar apoi se fierb

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 caise taiate
  • 1 mar curatat si taiat bucatele
  • 1 baton de vanilie
  • 4 linguri cu suc natural de mar sau apa
  • 1 para coapta curatata si taiata

Mod de preparare

1. Se pun caisele impreuna cu marul intr-o tigaie impreuna cu sucul de mere sau apa.

2. Se adauga batonul de vanilie taiat pe lung, iar apoi se fierb la foc mic, 3-4 minute.

3. Se adauga para si se mai fierbe aproximativ 2 minute.

4. Dupa ce sunt fierte, fructele se pun in blender si se fac piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci