Se curata de coaja cartoful, dovlecelul. Se taie in cubulete, dupa care se adauga fasolea verde si buchetelele de conopida. Se lasa sa fiarba 40 min d
Se curata de coaja cartoful, dovlecelul. Se taie in cubulete, dupa care se adauga fasolea verde si buchetelele de conopida. Se lasa sa fiarba 40 min dupa care se paseaza prin blender.
Se serveste cald. Acest fel este buna si pentru adulti, consumat cu paine prajita, dar si pentru bebelusii sub 1 an. Sursa acestei retete este site-ul retetebebelusi.ro
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii