Se curata de coaja cartoful, dovlecelul. Se taie in cubulete, dupa care se adauga fasolea verde si buchetelele de conopida. Se lasa sa fiarba 40 min d
Se curata de coaja cartoful, dovlecelul. Se taie in cubulete, dupa care se adauga fasolea verde si buchetelele de conopida. Se lasa sa fiarba 40 min dupa care se paseaza prin blender.
Se serveste cald. Acest fel este buna si pentru adulti, consumat cu paine prajita, dar si pentru bebelusii sub 1 an. Sursa acestei retete este site-ul retetebebelusi.ro
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii