Pentru puiul copt in lapte punem intr-o tigaie 50 g unt cu 4 linguri de ulei si rumenim pe toate partile bucatile de pui.
Pentru carne de pui copt in lapte punem intr-o tigaie 50 g unt cu 4 linguri de ulei si rumenim pe toate partile bucatile de pui.
Separat intr-un vas ce merge la cuptor (eu am folosit un vas de yena) punem restul de unt, oregano, busuioc, adaugam bucatile de pui, lamaia taiata felii, laptele si punem la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30-40 min in functie de cuptor pana cand laptele a fost "desfacut" de lamaie.
Puiul copt in lapte se serveste cu piure de cartofi sau cum am vazut in emisiune cu mamaliga si legume sotate. Desi a fost semi-prajit in unt si pus in unt la cuptor, nu este deloc o mancare grea poate datorita feliilor de lamaie. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii