Rudolf, renul cu nasul rosu

Rudolf, renul cu nasul rosu este un aperitiv deosebit ce se poate prepara foarte simplu, dar care are un aer de sarbatori si este perfect pentru copii.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Rudolf, renul cu nasul rosu

Ingrediente

  • un triunghi de branza topita
  • 2 covrigei
  • o maslina neagra
  • o bucatica de rosie sau ardei rosu pentru nas

Mod de preparare

Rudolf, renul cu nasul rosu este un aperitiv deosebit ce se poate prepara foarte simplu, dar care are un aer de sarbatori si este perfect pentru copii. Se pun covrigeii in locul urechilor. Se taie capetele maslinei, care se pun in locul ochilor. Din rosie se taie nasul si se asambleaza. Lasati copii sa va ajute si aveti ocazia sa-i invatati ca sarbatorile de iarna nu inseamna numai cadouri ci si timp petrecut impreuna cu familia.


Rudolf, renul cu nasul rosu se serveste ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori