Rudolf, renul cu nasul rosu

Rudolf, renul cu nasul rosu este un aperitiv deosebit ce se poate prepara foarte simplu, dar care are un aer de sarbatori si este perfect pentru copii.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Rudolf, renul cu nasul rosu

Ingrediente

  • un triunghi de branza topita
  • 2 covrigei
  • o maslina neagra
  • o bucatica de rosie sau ardei rosu pentru nas

Mod de preparare

Rudolf, renul cu nasul rosu este un aperitiv deosebit ce se poate prepara foarte simplu, dar care are un aer de sarbatori si este perfect pentru copii. Se pun covrigeii in locul urechilor. Se taie capetele maslinei, care se pun in locul ochilor. Din rosie se taie nasul si se asambleaza. Lasati copii sa va ajute si aveti ocazia sa-i invatati ca sarbatorile de iarna nu inseamna numai cadouri ci si timp petrecut impreuna cu familia.


Rudolf, renul cu nasul rosu se serveste ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc