Saramura de calcan este o mancare sanatoase si foarte delicioasa. Pentru aceasta se pun pe grill bucatile de peste, rosiile decojite si taiate felii si ardeiul.
Saramura de calcan este o mancare sanatoase si foarte delicioasa. Pentru aceasta se pun pe grill bucatile de peste, rosiile decojite si taiate felii si ardeiul.
Intre timp se pune pe foc o oala cu aprox 500 ml apa. Dupa ce legumele s-au rumenit se adauga peste apa clocotita impreuna cu 100 ml suc de rosii si sare dupa gust. Lasam la fiert aprox 10 min.
Cand pestele s-a facut il punem intr-un vas si il tinem acoperit cu un capac.
Dupa cele 10 min de fiert, peste compozitia de rosii, sos de rosii si ardei se pun patrunjelul si usturoiul tocate marunt, se amesteca bine si se toarna peste pestele din castron.
Saramura de calcan se lasa acoperit pana cand se serveste. Noi am mancat saramura cu mamaliga calda. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtCe facem cu cozonacul rămas? Îl transformăm într-o budincă savuroasă, ușor de preparat. Astfel, evităm...
Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii