1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie. 2. Adauga galbenusurile, faina, un praf de sare si migdalele
1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie.
2. Adauga galbenusurile, faina, un praf de sare si migdalele macinate. Din toate aceste ingrediente, framanta un aluat fin.
3. Inveleste-l in folie si lasa-l la rece cel putin o ora.
4. Modeleaza din alut suluri groase cat un deget. Taie apoi bucati de 5-6 cm lungime si da-le forma de semiluni.
5. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor 15-20 de minute. Dupa ce s-au racit putin, presara zahar pudra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii