Semiluni vanilate

1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie. 2. Adauga galbenusurile, faina, un praf de sare si migdalele

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 120 g migdale
  • 120 g zahar
  • 190 g margarina
  • 2 galbenusuri
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

1. Freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si cateva picaturi de esenta de vanilie.

2. Adauga galbenusurile, faina, un praf de sare si migdalele macinate. Din toate aceste ingrediente, framanta un aluat fin.

3. Inveleste-l in folie si lasa-l la rece cel putin o ora.

4. Modeleaza din alut suluri groase cat un deget. Taie apoi bucati de 5-6 cm lungime si da-le forma de semiluni.

5. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor 15-20 de minute. Dupa ce s-au racit putin, presara zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori