1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute. 2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un
1. Curata dovleceii si trece-i prin razatoarea mare. Presara un praf de sare si lasa-i sa se scurga cateva minute.
2. Tamponeaza apoi dovleceii cu un servet. Amesteca-i cu branza rasa si oul batut cu mararul tocat fin. Leaga compozitia astfel obtinuta cu faina. Daca este prea moale, pai presara putina faina.
3. Incinge uleiul si din compozitia de dovlecei pune cu lingura gramajoare. Prajeste-le pe ambele parti.
4. Scoate chiftelele pe o hartie absorbanta.
Serveste-le cat sunt calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii