Supa crema de spanac

1. Se taie subtire si se fierbe inabusit cateva minute, cu putina apa si unt. 2. Cand s-a inmuiat bine, se paseaza, amestecandu-se cu supa, cu care se

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g spanac
  • 400 ml supa de carne
  • 5 g unt
  • 10 g smantana
  • 1 galbenus
  • cateva picaturi suc de lamaie

Mod de preparare

1. Se taie subtire si se fierbe inabusit cateva minute, cu putina apa si unt.

2. Cand s-a inmuiat bine, se paseaza, amestecandu-se cu supa, cu care se mai da in clocot.

3. Cand crema s-a racorit, se adauga galbenusul cu ou amestecat cu smantana si sucul de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci