1. Se desface conopida in buchetele si se curata celelalte legume, apoi se spala, dupa care legumele se taie in cubulete. 2. Se scurg bine de apa si s
1. Se desface conopida in buchetele si se curata celelalte legume, apoi se spala, dupa care legumele se taie in cubulete.
2. Se scurg bine de apa si se calesc toate acestea in ulei la foc iute.
3. Dupa 5-6 minute se pun la fiert in 4 l de apa.
4. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 30 minute.
5. La final, se potriveste supa de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se serveste calda
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii