1. Faina se freaca cu untul, se adauga zaharul, galbenusurile si sarea. 2. Aluatul se framanta bine si se da apoi la rece 1-2 ore. 3. Se iau bucati di
1. Faina se freaca cu untul, se adauga zaharul, galbenusurile si sarea.
2. Aluatul se framanta bine si se da apoi la rece 1-2 ore.
3. Se iau bucati din aluat, se intind si se asaza in forme mici de tarte.
4. Aceste forme se aseaza pe o tava si se coc in cuptor, la foc potrivit , 20-25 min.
5. Se scot apoi din forme si se umplu cu fructele curatate, fara samburi, taiate bucatele.
6. Se presara cu zahar si se toarna deasupra cate o lingurita de gem, putin incalzit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii