Vacuta din branza topita este delicioasa si foarte simplu de preparat. La orice petrecere cu copii va fi un succes.
Vacuta din branza topita este delicioasa si foarte simplu de preparat. La orice petrecere cu copii va fi un succes. Cu un pahar sau cu o forma rotunda de fursecuri se taie doua rondele.
Se unge o rondea cu un triunghi de branza topita. Se unge si cealalta rondea si se pastreaza doua bucatele pentru urechi.
Se taie o felie din maslina verde.
Din maslina neagra se taie bucatele pentru nas, ochi si urechi. Se pune felia de salam peste primul cerculet si se asambleaza sandwichul.
Se pune intr-o forma de briosa si se leaga cu o funie.
Vacuta din branza topita se serveste cu salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii