la 1 litru de lapte adaug (cand acesta fierbe) 8 pastile de calciu lactic (1 pastila pentru 125 ml lapte). Se amesteca si in cateva secunde incepe sa
la 1 litru de lapte adaug (cand acesta fierbe) 8 pastile de calciu lactic (1 pastila pentru 125 ml lapte).
Se amesteca si in cateva secunde incepe sa se coaguleze (laptele ramane pe foc pana se branzeste).
Se strecoara si gata!
La fel se poate prepara si cu suc de lamaie, in acest caz insa dureaza un pic mai mult pana se coaguleaza, trebuie sa amesteci mai mult.
Dar o sa iti iasa cu siguranta! Daca ai mai mult timp la dispozitie, poti fierbe un litru de lapte, adauga un iaurt si lasa-l peste noapte aproape de o sursa de caldura (important e sa stea la cald, nu la rece). Apoi strecoara-l.
Pofta buna!
Reteta Branza de vaci a fost propusa de Samara pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii