Hamburger clasic poate fi facut cu usurinta in casa si are un gust chiar mai bun decat cel din comert. Singurul impediment este ca si acest tip de hamburger da dependenta!
Sos : Se amesteca intr-un castron : 2 lingurite mustar + 2 lingurite ketchup + sare + piper + 1 lingurita zahar, pana iese o pasta, de culoare mustar.
Se prajesc separat : carnea, apoi oul pe care il bateti bine inainte.
Se taie chifla, iar in interior se pun : Sos, ceapa tocata,carnea,o felie de branza topita ( se pot pune si 2 dupa preferinta pentru intensificarea gustului ), 2-3 felii de rosie,cateva felii de castravete ( normal / murat ), din nou sos,oul ( Oul cand se prajeste, se amesteca cu o lingura in el ca sa nu fie chiar ca la omleta ) si salata. Apoi se pune partea de sus a chiflei si gata.
Hamburgerul clasic de casa se poate servi imediat dupa ce este ,,ansamblat", daca doriti, alaturi de o salata verde asortata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii