Hamburger clasic poate fi facut cu usurinta in casa si are un gust chiar mai bun decat cel din comert. Singurul impediment este ca si acest tip de hamburger da dependenta!
Sos : Se amesteca intr-un castron : 2 lingurite mustar + 2 lingurite ketchup + sare + piper + 1 lingurita zahar, pana iese o pasta, de culoare mustar.
Se prajesc separat : carnea, apoi oul pe care il bateti bine inainte.
Se taie chifla, iar in interior se pun : Sos, ceapa tocata,carnea,o felie de branza topita ( se pot pune si 2 dupa preferinta pentru intensificarea gustului ), 2-3 felii de rosie,cateva felii de castravete ( normal / murat ), din nou sos,oul ( Oul cand se prajeste, se amesteca cu o lingura in el ca sa nu fie chiar ca la omleta ) si salata. Apoi se pune partea de sus a chiflei si gata.
Hamburgerul clasic de casa se poate servi imediat dupa ce este ,,ansamblat", daca doriti, alaturi de o salata verde asortata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii