Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o
Antricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in care s-au rumenit se pune o ceapa tocata marunt, un morcov maruntit si se lasa la calit. Se adauga vinul, apa, bulionul de rosii, mustarul, sare, piper si verdeturile tocate marunt. Se adauga apoi carnea, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba incet, sau se pune in cuptorul incalzit.
Se serveste cu patrunjel tocat presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Cartofi la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSursa de inspiratie, retetele lui Vladut. Visam la aceste clatite inca de cand am gasit aceasta reteta, iar acum am reusit...
Clatite cu umplutura de mac si sos de visineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii