Pentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin si se sareaza.
Pentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala, se taie felii (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie felii). Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Ficatul se spala si se taie bucati mici. Costita afumata se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de antricot trecute prin faina se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga ceapa, ficatul si costita afumata. Separat, se inabusa ciupercile in 50 ml ulei, se adauga peste bucatile de antricot; se fierb impreuna cca 10 minute. Se adauga pasta de tomate, jumatatile de cuburi MAGGI, 400 ml apa, sare, piper si se continua fierberea 10-15 minute. La sfarsit, se adauga vin si jumatate din cantitatea de patrunjel.
Antricotul de vita brasovean se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoUn pranz de post delicios!
Paste cu broccoli si sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii